Over ons

U bent hier

Home » Over ons

Wat is PersonalGym?

Personal Gym is een nieuwe sportschool in Beverwijk gelegen aan de Wijkerbaan. Na het geven van Personal Training en Bootcamp/groepslessen op externe locatie heeft Huub de Vreede in 2017 zijn eigen sportschool geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Het doel van deze sportschool is om sporten voor iedereen toegankelijk en leuk te maken. Starten met sporten is moeilijk, maar door te sporten in een groep is deze stap makkelijker te maken. Je kunt jezelf optrekken aan andere leden en wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen. Personal Gym focust zich op groepslessen omdat wij geloven dat hier de beste resultaten vallen te halen. Sporten met een personal trainer hoeft op deze manier helemaal niet duur te zijn! Personal Gym maakt gebruik van de nieuwste technieken en heeft een mooie uitstraling. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Ons aanbod

Ons motto is, bij Personal Gym sta je er nooit alleen voor! Bij de meeste sportscholen loopt er weinig tot geen begeleiding rond en weet je dus niet of je de oefeningen goed uitvoert. Bij Personal Gym hebben wij optimale begeleiding en staan wij altijd voor je klaar. Er zijn meerdere zalen aanwezig waar in zowel grote als kleine groepen gesport kan worden. Hier worden lessen gegeven als:

 • Work-Out of the Day (WOD)
 • Body Pump
 • Indoor Bootcamp
 • Yoga

Personal Gym vindt kwaliteit en resultaat erg belangrijk, daarom is er bij elke les een maximum aantal deelnemers van 16.

Wij streven er naar om het grootste aanbod groepslessen te hebben van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Niet geheel onbelangrijk kan je gratis parkeren in de omgeving

Work-Out of the Day (WOD)

Ben je een normale sportschool gewend? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit van de work-out of the day (WOD) gehoord. De WOD verandert dagelijks en zo zorgen wij er voor dat jouw training nooit eentonig wordt. De trainers van PersonalGym stellen dagelijks een nieuwe training samen. Deze training kan variëren van hardlopen in combinatie met kettlebel swings tot een training met squats, pull-ups en dead-liften. Eén garantie: je gaat goed zweten! Naast de dagelijke WODs zijn er ook benchmark WODs. Deze trainingen worden met regelmaat gehouden en zijn bedoeld om jouw skills te meten. Door de persoonlijke scores bij te houden krijg je direct inzicht in jouw progressie! Dit is een mooie stimulans om jezelf te willen verbeteren en tot het uiterste te gaan.

De voordelen van PersonalGym op een rijtje

 • Grootste aanbod van groepslessen in de regio
 • Sporten bij een exclusieve sportschool
 • Er zijn altijd ervaren en gediplomeerde trainers aanwezig
 • Als lid van PersonalGym kan je ook deelnemen aan de bootcamplessen van Bootcampforyou
 • Sporten in kleine groepen, met persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Basiscursus in voeding en training 
 • Zeer ruime openingstijden
 • Gratis flesjes water en gebruik van luxe handdoeken (bij gold lidmaatschap) 
 • Gratis kluisjes aanwezig voor het veilig opbergen van al je waardevolle spullen.

Dit zijn slechts een aantal voordelen waar je van geniet als lid van PersonalGym. Benieuwd hoe jouw nieuwe sportschool er uit ziet? Kijk dan eens bij impressie.

 

Meer informatie over onze lessen en tarieven?