Bootcamp Heemskerk

U bent hier

Home » Over ons » Bootcamp Heemskerk

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een full body training voor mannen en vrouwen op verschillende niveaus. We trainen in de duinen van Heemskerk in groepsverband en je kunt alles op je eigen intensiteit meedoen. Tijdens Bootcamp worden hardlopen en spierverstevigende oefeningen gecombineerd om zo een geweldig resultaat te bereiken op het gebied van vetverbranding, conditie opbouw en versterking van spieren.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Neem dan contact op voor een gratis proefles!

Naast bootcamp lessen geven wij nog veel meer (indoor) lessen. Denk hierbij aan Work out of the day, bodypump en yoga. Deze groepslessen worden gegeven in onze nieuwe sportschool op het President Kennedyplein 9 te Beverwijk. Kijk voor meer informatie over deze lessen, het aanbod en de tarieven op onze website.

Ben je op zoek naar een personal trainer om nog sneller resultaat te boeken? Dit bieden wij ook aan! Met behulp van uitdagende oefeningen, het juiste voedingspatroon en goede coaching technieken kun je met Huub de Vreede al je doelen bereiken. Klik hier voor het diverse aanbod en de tarieven.

Gaat altijd door!

Nummer 1 regel van Bootcampforyou is: de lessen gaan altijd door! Regen, zon, sneeuw of mist: het weer is géén bepalende factor. Bij elk deelnemersaantal wordt voor een passende les gezorgd. Bootcampforyou biedt trainingen aan waarbij iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. De lessen worden zo ingericht dat iedereen na afloop met een goed gevoel naar huis gaat. Door het uitgebreide lesrooster kan meerdere dagen per week op verschillende tijdstippen en in verschillende groepen getraind worden.

 

Meer informatie over onze lessen en tarieven?