Zwangerschapspakket | PersonalGym Beverwijk

Zwangerschapspakket

U bent hier

Home » Zwangerschapspakket

NIEUW:
Het zwangerschapspakket 

Ben jij zwanger of pas moeder geworden en wil je het sporten weer oppakken?
Wij bieden wat jij zoekt!

In de eerste 32 weken van je zwangerschap kun je nog goed sporten. Sterker nog, dit heeft juist bepaalde voordelen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen die tijdens hun zwangerschap een vorm van sport of beweging hebben gedaan, weer sneller kunnen sporten na de bevalling en sneller terug in shape zijn. Ook zullen vrouwen die regelmatig (blijven) bewegen tijdens de zwangerschap minder last hebben van zwangerschapskwalen, zoals bekkenpijn. Daarnaast kun je minder last hebben van vermoeidheid en kom je op een gezonde manier aan. Je blijft fit tijdens je zwangerschap wat van pas kan komen tijdens je bevalling. 

Je doet jezelf dus een enorm plezier door te blijven sporten tijdens je zwangerschap.

Verantwoord en veilig

Gemiddeld komen vrouwen 10 tot 15 kilo aan tijdens de zwangerschap. 

De eerste 5 kilo zal je snel verliezen. Deze kilo’s bestaan uit de baby, placenta, (vrucht)water & extra bloed. De overige kilo's kunnen echter lastiger gaan. Om deze kilo's te verliezen is het belangrijk je voedingsschema aan te passen en op een verantwoorde en veilige manier te gaan sporten.

Verantwoord sporten

 

Oude shape terug krijgen

Weer terug in shape 

Gezond eten en sporten om je oude figuur terug te krijgen. 

Probeer het sporten weer op te pakken zodra dit kan. In de meeste gevallen is dit 6-8 weken na de bevalling. Je dient voorzichtig te starten en je kunt nog niet alle oefeningen doen. Je lichaam moet herstellen, dus het vergt een andere aanpak dan voor je zwangerschap.

Wil je kilo's verliezen? Het aanpassen van je voedingsschema is hierbij een essentieel onderdeel. Je zal na je bevalling bewust met je voeding om moeten gaan. Geef je borstvoeding? Dan heb je een ander voedingsschema nodig. Wij bieden de begeleiding die jij nodig hebt bij het maken van je keuzes omtrent voeding. 

 

 

Het zwangerschapspakket

Veilig en verantwoord sporten tijdens en na je zwangerschap vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij vanaf heden het zwangerschapspakket aan.

Dit pakket bestaat uit:

- 10 lessen personal training
- voedingsbegeleiding op maat
- altijd feedback en support via Whatsapp of mail
450,-

Zie jij het zitten om te gaan starten of twijfel je nog?

Krijg nu een GRATIS intake + 1 les personal training! 

Zwangerschapspakket

 

Yosy Meijer

Yosy Meijer

Tijdens het zwangerschapspakket wordt je begeleid door Yosy.

Meer over Yosy

 

Zwangerschapspakket omvat maar liefst:

10 lessen personal training 

 

Mental coaching

 

Voedingsbegeleiding

 

Optioneel: trainingsschema's

 

Whatsapp of e-mail support

Ben jij zwanger of langer dan 6-8 weken geleden bevallen en wil jij het sporten (weer) oppakken? Of wil je juist begeleiding bij je voeding om weer snel terug in shape te komen? Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Naar het contactformulier

Ken jij iemand die zwanger is of pas geleden bevallen is?